Dit is Astrid: betrokken, vakkundig, aandachtig, uitnodigend
Doelgroep: hoger opgeleiden, professionals, leidinggevenden, beta’s
Specialisaties: loopbaan, veerkracht en vitaliteit, communicatie en  zelfsturing

“Opnieuw regie pakken in je werk en leven op een manier die bij jou past. Ik help je je binnen- en buitenwereld op elkaar af te stemmen, zodat je met zelfvertrouwen je doel bereikt”

 

Je kan bij mij terecht met vragen over: De samenwerking met (belangrijke) anderen. Kom jij voldoende uit de verf? Geef je leiding aan anderen? Ik help je om meer te gaan doen wat je eigenlijk wil met anderen. Bewustwording van eigen overtuigingen, en oefenen met ander gedrag maakt een creatievere en authentiekere reactie mogelijk. En dit heeft invloed op je omgeving.  

Hoe herstel je de balans zodat jij weer met succes en plezier kunt werken?
Veranderingen in je werk of privéleven vragen soms om een persoonlijke aanpassing. Je onderzoekt welke keuzes daarin voor jou van belang zijn.

Wat is goed voor mijn loopbaan? Ik heb ervaren dat mensen vaak een verrassend beter antwoord op de situatie vinden dan ze zelf bij aanvang voor mogelijk houden. Dat geeft energie om te gaan doen wat voor jou van belang is.  Die vlieger gaat ook op wanneer je genoodzaakt bent iets te ondernemen door een verandering in je organisatie. Zolang jij gemotiveerd bent er zelf iets aan te doen. Voor outplacement en re-integratie vraagstukken kun je bij mij terecht.  

Zo werk ik: In het eerste kosteloze gesprek maken we kennis met elkaar en ontdekken we je je wezenlijke vraag en waar je voor komt. Als we er beide vertrouwen in hebben dat je met de coaching je doelen kunt halen, gaat het traject van start. In een voorstel lees je terug wat je doelen zijn en wat we afgesproken hebben over de samenwerking. Ik adviseer waar nodig over de inzet van vragenlijsten.
Gaandeweg het traject stem ik goed met je af wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Ik zet mijn betrokkenheid en ervaring daarvoor in en put uit een rijk arsenaal aan krachtige oefeningen. Ik stuur aan op gedragsverandering en waar dienend onderzoeken we overtuigingen en waarden die je keuzes beïnvloeden. Jouw vraag is leidend en jij bepaalt het tempo. Waar nodig praten we en waar beter laat ik je met een actieve werkvorm ervaren waar het om draait. We spreken af hoe we contact houden zodat het jou proces ondersteunt. Ook bespreken we wie bij jou ontwikkeling/vraag betrokken worden. Zo wordt het een ingebed traject met merkbare resultaten.
Ik werk in sessies van 1 of 1,5 uur, in overeenstemming met je vraag en mogenlijkheden. Bij uitgebreidere loopbaantrajecten bekijk ik je CV, online profiel en sollicitatiebrieven.  

Testimonials

 • Astrid hielp om zaken in perspectief te zien. De oplossingen vloeiden daar logisch uit voort en het gaf me de energie om te doen wat belangrijk is.  
 • Ik voelde me bij Astrid snel op mijn gemak. Ik voelde waardering en kreeg eerlijk tegengas.  
 • Ik had meteen vertrouwen in haar ervaring. Astrid kan zich goed verplaatsen in werksituaties en het hielp om met een onafhankelijk persoon naar mijn situatie te kijken.
 • Astrid biedt een mooie mix van humor, speelsheid en intelligentie. Het was serieus en toch licht. Ik heb wat om kunnen zetten, merkbaar voor mijn omgeving.

Mijn opleidingen en certificeringen
Ik ben psycholoog, trainer, coach en loopbaanbegeleider. Met als belangrijkste opleidingen:

 • Psychologie, Universiteit Utrecht
 • RET Master, Schouten & Nelissen
 • Leergang loopbaanbegeleiding en mobiliteit, Schouten & Nelissen
 • Mindfulness training, Schouten & Nelissen
 • Coaching & Counseling, Loek Knippels Academie
 • Co-active Coaching, CTI
 • Clownerie: speel wie je bent, Roeland de Vletter.
 • Meyers Briggs Type Indicator, Opp

Afspraak plannen: Kijk in de agenda, plan uw route en email astrid@gortcoaching.nl