Dit is Agnes: Concreet,Stimulerend, Oplossingsgericht en Inlevend
Doelgroep:
 Professionals (Young & Midcareer) van MBO t/m WO

Specialisaties: Loopbaan, Outplacement, Assertiviteit

 “Wij kunnen als mens veel meer dan we denken. Als loopbaancoach help ik mensen inzicht t krijgen in hun eigen talenten en mogelijkheden en gaan we op zoek naar de juiste werkomgeving zodat er ook daadwerkelijk ruimte is voor die talenten. Wie wil er niet fluitend naar zijn werk gaan en met energie thuiskomen?” 

Je kunt bij mij terecht met vragen als: “je jezelf wilt ontwikkelen of als je voelt dat je ontwikkeling juist stagneert of je twijfelt of je nu wel het werk doet dat je graag wilt doen. Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Stap voor stap gaan we samen op zoek naar jouw ideale baan. Naast loopbaancoaching ben ik gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik help je met vraagstukken als: ik wil leren grenzen te stellen, ik wil assertiever worden, hoe kan ik beter opkomen voor mezelf? Hoe voorkom ik conflicten en kan ik effectiever communiceren?”

Zo werk ik: “Middels de inzet van diverse gesprekstechnieken en door het gebruik van verschillende werkvormen krijg je meer inzicht in jezelf en het effect hiervan bij anderen. Ik begeleid je bij het loslaten van oud gedrag en het oefenen met nieuw gedrag. Want als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg! Een eerste gesprek is een kennismaking en hierin wordt jouw ‘coach’- vraag besproken. Ik maak een inschatting van het aantal gesprekken en doe een voorstel. Onder mijn begeleiding ga je aan de slag en gaan we explorerend te werk. We besteden veel aandacht aan het leren kennen van jezelf en het concreet maken van jouw doelen. Mijn aanpak is oplossingsgericht en je leert (meer) de regie over je eigen leven te nemen. Zo ben je beter in staat je eigen leven vorm te geven, jij bent zelf immers de regisseur. Met als resultaat dat je de door jouw gestelde doelen gaat bereiken, met gebruik van al je mogelijkheden.”

Anderen over Agnes:  “Agnes is enthousiast, ontwikkelingsgericht, open en integer. Agnes heeft een goed inzicht in mensen en houdt je een spiegel voor. Ze maakt je bewust van je talenten en ondersteunt je bij het helder krijgen van je doelen.”

Mijn opleidingen & certificeringen

  • HBO Personeel & Arbeid
  • Post-HBO, Balanscoach
  • Systemisch werken
  • Effectieve communicatie met NLP-technieken
  • Transactionele analyse
  • Balans tussen werk en privé
  • Succesvol solliciteren
  • Gecertificeerd voor het afnemen van diverse Assessments (TMA, Pearson)
  • Geregistreerd loopbaanprofessional NOLOC

Afspraak plannen: Kijk in de agenda, plan uw route en email agnes@gortcoaching.nl