Over GORTcoaching

GORTcoaching is een ervaren coachbureau met diverse locaties in Nederland opgericht door arbeids- en organisatie psycholoog Tosca Gort. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door tevreden klanten die voor een eerlijke prijs een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Wie met ons werkt, ervaart dat we integer en persoonlijk aan het werk gaan. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren en kunnen u of uw bedrijf begeleiden met individuele en team coachtrajecten van 1 tot 500 personen. Loopbaancoach Tilburg.

Openingstijden

Maandag tot donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00

Onze klanten

Particulieren

Bent u particulier? U kunt hier direct uw gratis oriëntatiegesprek inplannen met de coach van uw keuze.

Medewerkers met budget

U zoekt een coach en heeft via uw CAO of werkgever een budget voor coaching. De coach helpt u tijdens het gratis oriëntatiegesprek met het opstellen van een offerte. U kunt direct starten.

Bedrijven

U kunt ons inzetten voor individuele of team coachtrajecten van 1 tot 500 personen. Laat ons weten waar we u mee van dienst kunnen zijn of kom een keer langs bij ons. Vele bedrijven gingen u al voor.

Onze klanten

Erasmus Universiteit, Guhl, ING, Akzonobel, GSK, Deloitte, KLM, VPRO, Ministerie BZ, Bugaboo, Blendle, AMC, Hogeschool Utrecht, LOI, Twijnstra Gudde, UMC, Zoover, Sephora, Nike, SBS6, KvK, NH hotels, Endemol, Staatsloterij, Greenpeace en vele andere bedrijven gingen u voor.
1

Samenwerkingen

Tevens hebben we met bedrijven, hogescholen en universiteiten partnerships voor het delen van kennis via college’s, lezingen, workshops, stagiaires, expertpanels en het delen van artikelen. We hebben dit o.a. met Investormatch, Universiteit Utrecht, VU, Meesters in de Psychologie en Jobbbird.

Medewerkers van deze bedrijven gingen u voor:

Waarom GORTcoaching

R

Betrouwbaar

Onze coaches zijn veilige en vertrouwelijke gesprekspartners. Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk heeft besproken met elkaar.
R

Altijd een 8

Wij evalueren altijd alle coachtrajecten en streven naar een 8 of hoger. Hierdoor krijgt u dus altijd een coach die een 8 of hoger scoort.
R

De perfecte coach

De klik met uw coach is erg belangrijk. U kunt een tweede oriëntatiegesprek plannen of wisselen van coach, ook tijdens het traject.
R

Uw eigen kwaliteitsmanager

Onze kwaliteitsmanager regelt alle praktische rondom uw coachtraject en helpt u en de coach met vragen en opmerkingen gedurende het traject.
R

Uw eigen traject

U bent als mens al geweldig zoals u nu bent en waarmee kunnen wij u van dienst zijn om nog beter te worden? Uw wensen zijn altijd het uitgangspunt bij het samenstellen van uw coachtraject.
R

Gratis oriëntatiegesprek

U kunt bij ons altijd een gratis oriëntatiegesprek aanvragen met onze coaches.

Certificeringen van onze coaches

Al onze coaches zijn gecertificeerd met een of meerdere van de volgende certificeringen: Noloc, NIP, CRKBO, Ecabo, CrKBO, ICF, Phoenix, RET, Vendl, Birkman of SvC. Kijk in het profiel van uw coach voor een overzicht.

Onze visie over coaching

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach samen met de coachee werkt aan:

1. bewustwording en persoonlijke groei

2. het vergroten van zelfvertrouwen en

3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

De visie van ons GOCOteam is: ”Het beste coachbureau van Nederland”. Aansluitend daarop is onze missie: ”De beste coach in elke plaats”. En dit alles natuurlijk altijd vanuit onze slogan: ”hart voor de mens, liefde voor het vak”.
Het verhaal achter GORTcoaching

Ik ben in 2008 in Utrecht begonnen met een kleine coachpraktijk aan huis. Door mijn liefde voor het ondernemerschap is deze kleine praktijk uitgegroeid tot een prachtig landelijk coachbureau. Voor mij persoonlijk is het fijne aan coaching dat het uitgangspunt positief is, jij bent als mens al geweldig zoals je nu bent en waarmee kunnen wij jou van dienst zijn om nog beter te worden?  Gelijkwaardigheid tussen coach en coachee zijn daarbij vanzelfsprekend en waarom niet je proces versnellen door iemand die je de juiste vragen durft te stellen? Wij hebben nu een prachtig hoofdkantoor in Amsterdam en ik nodig je graag uit om een keer met ons of met mij mee te lunchen. Voor het aanmelden voor de lunch of persoonlijk contact met mij kunt u mij altijd een email sturen via: tosca@gortcoaching.nl
Tosca Gort - Arbeids- & Organisatie Psycholoog

Directeur & oprichter, GORTcoaching.nl

GORTcoaching in de pers

U kunt ons terugvinden in: Het financieele dagblad, Viva, Intermediair PW, Libelle, Margriet, Management Support, Sprout, Cosmopolitan, Loopbaanvisie en vele andere perspublicaties. Zie hier een overzicht van al onze publicaties.

GORTcoaching.nl
Ruyschstraat 74 sous
1091 CE Amsterdam

 

Telefoon: 088 170 1500
KvK: 68173717
Lees verder over ons op de LinkedIn pagina
Bekijk foto’s van onze events op facebook